Toimistohotelli Turku

Toimistohotellit ovat kasvattaneet suosiotaan yrityksen toimitilaratkaisuna sekä Suomessa että Euroopan suurkaupungeissa. Tämän trendin uskotaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Toimistohotelleja on Turussa saatavilla esimerkiksi MatchOfficen kautta.

Löydä toimistohotellit MatchOfficesta

MatchOfficen vuokrattavien toimitilojen valikoimaan kuuluvat myös uudenaikaiset toimistohotellit. Toimistohotellit ovat alkaneet kasvattaa suosiotaan, sillä ne ovat perinteisiin toimitiloihin nähden helppoja ja joustavia ratkaisuja. Toimistohotellit ovat toimistokiinteistöjä, joihin kuuluu erilaisia palvelupaketteja. Toimistohotelliin saa halutessaan mukaan erilaisia palveluja yrityksen tarpeiden mukaan. Esimerkiksi aulapalvelut, kiinteistöpalvelut, it-palvelut, postitus, ruokailu, siivous ja muut vastaavanlaiset palvelut kuuluvat monen kiinteistöhotellin valikoimaan. Nämä palvelut hinnoitellaan erikseen.

Toimistohotellin voi valita esimerkiksi täysin sisustettuna, jolloin yritys voi heti muuttaa sinne sisään eikä sen tarvitse murehtia esimerkiksi kalusteiden ostosta. Nämä kaikki palveltu helpottavat huomattavasti yrityksen arkea ja ne ovat olleet erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten suosiossa. Yrittäjän arki on muutenkin kiireistä, joten siivouksen ja postituksen voi helposti ulkoistaa toimistohotellissa. Kuitenkin viimeaikoina myös suuret yritykset ovat huomanneet toimistohotellien edut. Toimistohotellien vuokrasopimukset ovat yleensä lyhyempiä kuin perinteisissä kiinteistöissä, jolloin yritys pääsee nopeasti niistä halutessaan pois. Vuokrattavan tilan määrää voi myös muokata pienemmäksi tai suuremmaksi yrityksen toimihenkilöiden määrän mukaan. Jos on esimerkiksi tarvetta vuokrata nopeasti lisää tilaa, se onnistuu toimistohotellissa.

Toimistohotellissa on myös muista hyviä puolia. Helppohoitoisuuden ja joustavuuden lisäksi vuokra toimistohotellissa on yleensä alhaisempi kuin kiinteistön tavallinen vuokra. Myös erilaiset palvelut saattavat tulla halvemmiksi ostettaessa ne nippuna toimistohotellilta kuin jos kaiken ostaisi erikseen eri palvelun tarjoajilta. Toimistohotellien hintoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota juurikin palveluiden hintoihin. Lähtöhinnat toimistohotelleissa ovat yleensä keskimäärin samaa tasoa, mutta palveluiden hinnat tekevät hajontaa hotellien kesken. Juuri nyt Turun seudulla ei vielä ole kovin montaa toimistohotellia. Toimistohotelli Turku tuottaa hakuna vain kolme osumaa MatchOfficen sivuilla. On kuitenkin todennäköistä, että tulevaisuudessa toimistohotelleja tulee Turun alueelle vielä paljon enemmän. Kaupungissa remontoidaan useita vanhoja rakennuksia, joista ainakin osa saattaa tulla toimistohotellikäyttöön.

Turku on hyvä valinta

Turku on toimiston sijaintina ihanteellinen hyvien kulkuyhteyksien ja osaavan henkilökunnan vuoksi. Kaupungissa on paljon opiskelijoita, joilla varmasti on monen alan viimeisintä tietoa. Toimistohotelleissa plussana on myös henkilökunnan kannalta se, että niissä pääsee kätevästi verkostoitumaan muiden yrityksien henkilökunnan kanssa. Monet toimistohotellit järjestävät myös yhteisiä verkostoitumisiltoja tiloissaan, jolloin kaikki varmasti tulevat tutuiksi. Hyvää yhteishenkeä ylläpitävät myös usein yhteiset taukotilat ja keittiöt.

Toimistohotelleja pääsee selaamaan täysin ilmaiseksi MatchOfficen sivuilla. Sivustolta pääsee hakemaan toimistohotelleja esimerkiksi sijainnin mukaan. Voit ottaa yhteyttä MatchOfficen sivuilta löytyvän ilmoituksen lähettäjään ja sopia tarkemmin toimistohotellin näytöstä ja muista käytännön asioista. Toimistohotelli on tulevaisuuden valinta, joka sopii myös yrityksille, jotka etsivät väliaikaisia tiloja eivätkä halua sitoutua aluksi pitkiin vuokrasopimuksiin. Toimistohotellista käsin on helppo aloittaa toiminta ja kenties myös jäädäkin sinne. Katso lisää https://www.matchoffice.fi/vuokraus/toimistohotellit/turku.